Parochie Sint Bavo - Rijsbergen

Parochieberichten

Buurten met de bijbel

Buurten met de bijbel in de Advent

Advent is een tijd van wachten en verwachten. We gaan op weg naar het kerstfeest, de geboorte van Jezus van Nazareth. We worden verleid met glitter en glamour, met ballen en bomen, kerstmarkten en glühwein. Er is volop franje en versiering. Is er ook aandacht voor het wezenlijke van Advent? Advent nodigt uit om te verstillen, even stil te staan bij wat wezenlijk is en er echt toe doet.
Buurten met de Bijbel in de Advent is een bescheiden poging om hieraan tegemoet te komen . Drie bijeenkomsten nemen we, samen met pastor Wim van Reen, even de tijd. We gaan op weg met Bijbelverhalen van Advent. U bent van harte welkom om mee te buurten. De bijeenkomsten kennen in de beide regio’s een gelijke opzet, zodat u zowel in Rucphen als in Zundert kunt aanschuiven.

In de Franciscusparochie regio Rucphen bent u welkom op maandag 2,9 en 16 december vanaf 14.00 uur in de Martinuszaal van de Martinuskerk, Raadhuisstraat 3, 4715 CB Rucphen.

In de regio Zundert bent u welkom op woensdag 4, dinsdag 10 en donderdag 19 december vanaf 20.00 uur in de pastorie van de Heilige Trudo, Molenstraat 9, 4881 CP Zundert.

Pastor Wim van Reen, verantwoordelijk voor geloofsvorming

 

Geplaatst op 07-11-19

Parochieberichten

UItnodiging tot bijwonen van een lezing "Als God Renoveert"

15 januari 2020 in de H. Antoniuskathedraal – Sint Janstraat 8 te Breda van 19.30 tot 21.30 uur

Buurten met de bijbel

Buurten met de bijbel in de Advent

Geloofsvorming rond Advent en Kerst

Laat Kerstmis je niet afpakken ! 

Zondagviering

Aanvangstijd 11u vanaf 1 december 2019 

 Pagina 1 van 5  >  >>

Overleden

Door Adriaensen

december 2019

Christ Huijbregts

november 2019

Cees van Meer

oktober 2019