Parochie Sint Bavo - Rijsbergen

Parochieberichten

Geloofsvorming rond Advent en Kerst

Laat Kerstmis je niet afpakken ! 

Laat Kerstmis je niet afpakken !

Als het  strakjes weer Kerstmis wordt, verstilt de drukke wereld een dag of wat omdat iedereen van de straat is en genoeglijk binnen bij kaarslicht zit. De meesten hebben maar weinig benul, vermoed ik, van waar het met het christelijke Kerstmis om gaat. Wat ze misschien nog wél weten is dat christenen dan ondersteboven zijn van een of ander mal verhaal (Lucas 2,1-21) over een zoetig kind in een stalletje waar engeltjes omheen dartelen, maar waar je - om dat nog zinnig te vinden - voor ‘uit de tijd’ moet zijn.
 

Beste eigentijdse christen, laat Kerstmis je niet afpakken. Je zou wel gek zijn! Wat je dan moet doen? Naar één van de hieronder genoemde bijeenkomsten komen; daar zul je eens even –op heel verrassende wijze- geconfronteerd worden met wat dat kerstverhaal  EIGENLIJK wil…! Wat zal het jouw vieren van Kerstmis ten goede komen!!!! Pastor Huub Schumacher leidt ons naar de ware betekenis van Kerstmis.

U bent van harte welkom op maandag 25 november om 14.00 uur in het parochiecentrum van de H. Trudo, Molenstraat 9, 4881 CP Zundert en om 19.30 uur in de Martinuszaal van de Martinuskerk, Raadhuisstraat 3, 4715 CB Rucphen.

 

 

Geplaatst op 06-11-19

Parochieberichten

UItnodiging tot bijwonen van een lezing "Als God Renoveert"

15 januari 2020 in de H. Antoniuskathedraal – Sint Janstraat 8 te Breda van 19.30 tot 21.30 uur

Buurten met de bijbel

Buurten met de bijbel in de Advent

Geloofsvorming rond Advent en Kerst

Laat Kerstmis je niet afpakken ! 

Zondagviering

Aanvangstijd 11u vanaf 1 december 2019 

 Pagina 1 van 5  >  >>

Overleden

Door Adriaensen

december 2019

Christ Huijbregts

november 2019

Cees van Meer

oktober 2019